tisdag 6 juni 2017

Sallad med grillade persikor, päron, Prosciutto crudo riserva och fetaost.


Sallad med grillade persikor, päron, Prosciutto crudo riserva och fetaost.



En fräsch och härlig sallad att njuta av i sommar värmen.

2 portioner

3 st. persikor
2st.  päron
125g sallad mix
150g fetaost
70g Prosciutto Crudo Riserva
80g färska hallon till dekoration
Matolja till grillningen.
Salt och peppar efter smak.

1. Skölj päronen och persikorna.
2. Avlägsna kärnhusen i päronen och skär upp frukterna i klyftor.
3. Grilla klyftorna i en grillpanna med matolja tills de har fått en fin grillyta.
4. Skölj sallad mixen och låt den rinna av innan upplägget.
5. Skär upp fetaosten i tärningar.
6. Placera salladen på botten av tallriken och fördela klyftorna samt osten över salladen.
7Gör små rullar av Prosciutton och placera ut i salladen.
8. Sprid ut hallonen lite runt om kring.
9. Krydda med salta och peppra efter smak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar