onsdag 13 februari 2013

Jag älskar alla hjärtansdag!!!


Vilken fin dag alla hjärtans dag är. Tänk vad fint det är med att ha en dag där man hyllar kärlek. Så jag smyg startar med en tävling där tre signerade böcker kommer att lottas ut av Jessica Hardiman& illustrationer av Ida Antonsson som handlar om Valentin Den Magiska Drycken. Ålder som passar för boken är från 6 -12 års ålder. Valentin är en ängel som har tagit fram en kärleksdryck i hop om att lösa ett problem men något går fel med denna dryck. Ni får följa med denna härliga ängel i hans äventyr utanför himlens portar nere hos människorna. Denna bok är nu ute i bokhandel på engelska och svenska. Vad vill vi? Ni föräldrar skall skriva varför just erat barn är värld denna bok Jessica kommer att dra tre vinnare som jag kommer att nämna här på min blogg 14 feb.  


5 kommentarer:

 1. Min lille son Anton är värd en av böckerna för dels är den bok han har hemma helt sönderläst, han är ett stort fan av både boken och författaren.

  Dels så är han en liten kille som sprider både glädje och kärlek vart han än är. Han får en alltid på gott humör hur risig man än känner sig, hur nere man än kan vara. Han är en äkta glädjespridare och han är värd alla Valentine-böcker i världen.

  SvaraRadera
 2. Mitt lilla barnbarn läser jag för varje gång hon
  sover över hos oss det är väldigt ofta .Det är en underbar stund som vi har tillsammans innan vi skall sova hon är värd alla Valentin böcker som vi kan läsa tillsammans. Mormor Ulla-Karin

  SvaraRadera
 3. Grattis Annica och Ulla karin jag behöver era adresser så sänd mig era e-mail.adresser. Så jag kan ge Jessica dessa

  SvaraRadera
 4. Åh, tack! Nu blev min son glad.

  Min mailadrees är annica.r.bark@gmail.com
  MvH
  Annica

  SvaraRadera
 5. Vad kul att jag fick tag i dig nu har jag mailat till författaren så hon tar kontackt med dig om adressen för att kunna sända boken. Kram till er båda och vad glad jag blir att ni vann

  SvaraRadera