måndag 18 april 2016

GP Bostad


Jobb som har varit med i GP bostad nu i 21 mars och 4 april

Det är alltid lika kul att göra dessa hemma hos reportagen att få komma hem till olika personer som har sådana talanger för att snickra och kommer på en massa roliga idéer till deras hem. Här skall ni få se ett urval på dessa hem.


 Lilla Åland Stolarna, PH- lampa nr 5 och tyget i gardinerna heter Candy från Klippans Yllefabrik
 Tygerna i kuddarna är ifrån Spira och ovanför sängen har Kerstin spänt upp ett Stig Lindberg-tyg.
 Tapeten är i från Scandinavian design 2754 och golvet är en mörkgrå linoleummatta
 Tapeten heter Bulbous och är designad av Stig Lindberg

 Hus nr två


 Arbetsrummet före och efter.

Ena väggen har fått en liggande vitpanel på den har Alexandra satt upp tre anslags tavlor, skrivbordets skiva är ifrån IKEA och under skrivbordet står en lådhurts Alex på hjul i från IKEA.


Badrummet har först varit ett förråd innan renoveringen. Förrådet har fått ett fönster ut mot gatan för att få det ljusare och även byggts ut mot trappan för att få plats med en dusch. Här på bilden ser ni ett svartvitt Marockansk handfat placerat på en vithurts med lådor.  Alexandra gillar att använda sig av vanliga skåp som hon sedan gör om till förvaring under handfatet. 


Köket har fått en vit panelvägg sedan har de köpt grund stommarna till köket ifrån IKEA som de har klätt in med panel och sedan byggt skåps luckorna själva. Fördelen med detta är att man dels spara pengar på dyra kök men även så passar måtten in i köket perfekt även om det lutar någonstans.
I stället kan man lägga pengarna på stenskivan och vitvaror. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar