Då kan ni ta del i flera härliga recept ifrån mig.
Chokladmumma utan mjöl
9 bitar
3 ½ dl krämigt jordnötssmör
1 dl kakao
1 dl ljus sirap
6 msk kokosmjölk på burk
3 msk kokosolja
1 msk ren vaniljextrakt
¼ tsk salt
Till dekorering:
1 dl rostade, hackade hasselnötter
½ dl mörka chokladknappar från Odense
Gör så här:
1.
Blanda samman ingredienser i en matberedare till
en fast deg.
2.
Lägg smörpapper i botten av en låda med tillhörande
lock och med måtten 18x18 cm.
3.
Strö ut de hackade hasselnötterna och
chokladknapparna över smörpapperet.
4.
Fördela degen över chokladen och hasselnötterna.
5.
Förvara i kylen i 1-2 timmar. Ta ut för att tina
och skär i bitar.
6.
Förvara bitarna kallt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar