tisdag 26 april 2016

Fullt ös nu.



Lite uppdatering, vad som händer nu förutom en massa planeringar inför sommarens härliga äventyr, kan ni nu läsa en del jobb som är ute nu i olika tidningar. Första jobbet jag har gjort är med tidningen Nära där Charlotte Jansson har skrivit om Jessica Hardiman och om hennes resa. Förutom att hon håller på med en fortsättning med sin bokserie Valentin så har hon gått en kurs i healing och anordnar nu olika resor till Spanien samt till Frankrike.



Inte nog med att man kan läsa om Jessika i tidningen Nära ni kan även läsa om Stig som jobbar med medium, healer, fotograf och spiritual artist. Han kan se livet i bilder och mönster.  Väldigt intressant artikel Av Michaela Stenman.






Sedan så kan ni även läsa om Saras resa i MåBra där Anja Nilsson har skrivit om Sara. Sara har tränats till en viktminskning som hon länge har dröm om. Hon har provat allt med bantningsmetoder men inget har hjälpt tills hon fick ett presentkort till tio gånger hos en PT. När hon började så vägde hon 150kg och nu väger hon 75kg. Läs om hennes resa i MåBra.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar