fredag 18 oktober 2013

Vill ni gå på ett seminarium som har otroligt duktiga föreläsare där ni kan lära er något?


”Sälj och service i världsklass”
Malin har arbetat som försäljning-s och marknadschef under hela sin karriär, främst inom den femstjärniga hotellbranschen, med högt tempo och stort ansvar. Malin delar med sig av de erfarenheter och den kunskap som hon har fått under alla hennes år i utlandet. Om hennes erfarenheter som försäljningschef för professionella säljare, om möten med människor, vi  personlig eller telefonbaserad kontakt och många och långa relationer med kunder över hela världen. Malin ger dig ett nytänkande möjlighet att tänka ”utanför boxen”, lär dig att bjuda på dig själv i en balans mellan humor, värme och proffsighet. Denna föreläsningen passar bra för dig som vill lära dig det lilla extra inom försäljning av dig själv och din produkt samt för att skapa extra kraft och ”edge” i din försäljningsteknik.
Malin Hammar – ”Årets föreläsare 2012
Sould Aid Awards  www.hmci.se

”Skogsmunken som kom tillbaka”

Björn Natthiko Lindeblad var 26 år gammal när han blev erbjuden att bli den yngste ekonomichefen i ett AGA-bolag någonsin. Istället lämnade han näringslivet, och blev så småningom buddhistisk skogsmunk i Thailand. Björn kommer under kvällen dela ögonblick som förändrade nästan allt, och möten han aldrig glömmer. Han kommer prata om intuition, etik, stillhet och vår längtan efter samhörighet. Med målsättningen att du vandrar hem efteråt, lite större, lite starkare, med en spirande känsla av mod och mening i bröstet.
Björn Lindeblad – ”Årets sommarpratare 2012www.natthiko.org

”Kommunikation och relationer”

Manuel Knight väste upp i ett ghetto i Atlanta, Georgia, där livet var fattigt, hårt och en ständig kamp för överlevnad. Tio år i den amerikanska armens Special Forces lärde Manuel vikten av lagarbete och effektivt ledarskap. Som utbildad psykolog fick han fördjupad insikt i mänskligt beteende och våra drivkrafter. Idag har Manuel mer än 15 års erfarenhet av att hålla eftertraktade seminarier världen över kring utmaningen att skapa högpresterande team, ledare och organisationer. För att kunna topprestera krävs att vi har en effektiv kommunikation. Genom att kommunicera bättre undviker vi missförstånd, hanterar svåra samtal och håller effektivare möten. Vi skapar bättre samarbete och starkare relationer.
Manuel Knight – ”Stora Talarpriset 2011www.manuelknightacademy.com

Inspirationskväll till förmån för de
hemlösa och utsatta i Göteborg.
18 November 2013 kl 18.00
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Södra Hamngatan 59
Pris 373kr

Alla intäkter går till Stadsmissionen i Göteborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar