tisdag 27 mars 2012

Söndag och måndag två dagar i rad med att fotografera av två hem.


Söndagen gick åt till att fotografera hemma hos Jonas som bor i en tvåa med en liten lyxig ute terrass. Här är det en herre som har förstått sig på hur rätt det är med tavelväggar, rolig konst och då syftar jag på ett litet fat som står i vardagsrummet.

Måndagen gick åt till att fotografera springande barn och förstasidan till en tidning vilket ni får se senare. När fotograferingen var slut passade jag på att leka lite med barnen vi byggde sandslott på deras strand men fick slita mig för att åka hem och jobba med bilderna.

På kvällen bar det av till Källarkrogen i Göteborg för att prova deras mat och att få mer info om restaurangen samt vad det servera.  Cecilia som driver Källarkrogen med sin kollega Pia tog över restaurangen år 1994. Cecilia tog emot oss och berättade att lokalen har funnits sedan 1600- talet då man använde det som ett förråd men på 1700-talet gjordes det om till charkuterihandel efter den omvandlingen har det varit ett bageri och slutligen blev det vad det är i dag. Det är en härlig gammal källare som tur var inte har tagits bort sina gamla valv och stenväggar som omger en. Maten är klasisk husmanskost byggd på rätter som skall ha serveras sedan 1700-talet.   
Dagen bild är på en snäcka i från stranden.

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar